Братът на изчезналия Галин от Русе Ивелин Димитров разказа, че Галин

...
Братът на изчезналия Галин от Русе Ивелин Димитров разказа, че Галин
Коментари Харесай

Братът на изчезналия Галин от Русе: Казал е на полицията, че се страхува за живота си

Братът на изчезналия Галин от Русе Ивелин Димитров описа, че Галин е бил закаран от фамилен непосредствен в къща за посетители и се е свързал с полицията. В 17:18 е звъннал на 112 и е споделил, че се усеща обезпокоен за живота си и е бил преследван, споделя още братът на Галин.

Повече от три седмици Галин Димитров от Русе е в неопределеност. Близки и родственици не престават да търсят 30-годишния мъж, който във очевидно обезпокоително положение напуща регионалния град и взема стая в къща за посетители в село отвън града.

" Полицията не дава доста сведения какво прави по този въпрос. Разчитаме най-вече на нашите сили ", казва пред bTV Ивелин Димитров.

„ Аз се чух с моя брат в деня на неговото изгубване. Той ми се обади към 12:30 часа и звучеше необичайно, с къси фрази, попита ме къде съм и дали може да пристигна при мен. Аз бях дошъл на море и му споделих, че ще ревизира вариантите, след няколко минути му писах, само че по-късно по този начин и не получих отговор от него “, изясни Ивелин.

Ивелин акцентира, че е закаран от фамилен непосредствен в къща за посетители и в следствие Галин се свързва с полицията.

„ В 17:18 часа е било повикването и споделя, че се усеща обезпокоен за живота си и е бил преследван. Той работеше нощни смени като таксиметров водач. Подозираме, че има късмет да е станал очевидец на нещо, което към момента не знаем какво е “, добави той.

Ивелин добави, че брат му не е споделил с общия прочут какво е неговото терзание.

" Когато сигналът от Галин стига до полицията, те са почнали да го търсят в региона, от който се е обадил. В първите няколко дни е било доста интензивно търсенето – с термокамери. Майка ми и родственици отиват, там където е открит неговият телефон. Около една седмица след неговото изгубване взехме решение да оставим храна в една къщурка. На идващия ден тя още беше там, само че два дни по-късно беше изчезнала ", описа Ивелин.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР